J24 Fleet43 Meeting AGENDA: 2/6/19

J24 Fleet43 Organizational Meeting Wednesday, February 6th, 2019 5-7pm

Location: Portland Yacht Club (PYC): 40 Old Powerhouse Rd, Falmouth

Everyone is welcome (boat owners and crew members).

AGENDA

  • 5:00pm Everyone arrives – adult beverages are enjoyed

  • 5:30pm Welcome & Introductions – Sarah (10 mins)

  • 5:40pm New website/ email list – Carter (10 mins)

  • 5:50pm 2019 Schedule – Sarah (10 mins)

  • 6:00pm Series Notice of Race (NOR) and SI’s – Nate (10 mins)

  • 6:10pm 2019 Budget - Rob (10 mins)

  • 6:20pm Downeast Regatta plans – Spencer (5 mins)

  • 6:25pm Fleet fun – Katie (5 mins)

  • 6:30pm Wrap Up